Автодиагностика

Преглед на кола предлага професионална компютърна диагностика на място при клиента в гр. София

Свържете се с нас бързо и лесно:

Може да използвате бутоните за директна връзка с нас чрез Телефон, Viber, Whatsapp, Messenger

Ето какво включва услугата

Предлаганата услуга диагностика на място при клиента се извършва с професионална техника и от високо квалифицирани специалисти.

Авто диагностика на автомобил

Автодиагностиката е важна процедура за всеки автомобил, без която той не може да функционира правилно, сигурно и дълго.
Екипът на preglednakola.com предлага услугата и при покупката на автомобил и като отделна услуга на своите клиенти в София и региона.
За целта наши специалисти идват на място при вас и благодарение на компютърна диагностика локализираме всички грешки по автомобила, по двигателя му и по електрическата му система.
Ние сме специалисти в тази област и имаме дългогодишен опит в автодиагностиката на автомобили. Извършваме качествена професионална диагностика на леки коли, ванове, бусове, джипове, мотоциклети и селскостопанска техника. Когато ни се обадете, моля посочете точния си адрес, уговорения за диагностиката час, моделът, марката и годината на производство на превозното средство. Уточнете и точно какъв е проблемът на вашия автомобил – дали е механичен или електронен, откога съществува и какви са предполагаемите причини за него.

Работим на място и ви пестим време, нерви и пари

С нашата услуга за компютърна диагностика на място, ние ще ви спестим много време, нерви и пари, както и нуждата да обикаляте сервизите в търсене на качествена услуга в тази сфера. Автодиагностиката на място при клиента е услугата, която е все по-търсена в нашия бранш, защото е бърза, надеждна и качествена. Специалистите от нашия екип ще дойдат до дома ви и ще изчистят грешките в системата на автомобила, а проблемът ви ще бъде надлежно диагностициран и отстранен. За целта е нужно единствено да ни потърсите през платформата preglednakola.com, след което да направим уговорка за оглед и диагностициране на колата ви в удобно за вас време. От ваша страна вие трябва да се постараете на тази дата колата ви да е с добре зареден акумулатор и с осигурен достъп до нея, а наш експерт ще дойде, за да ви помогне с проблема ви, какъвто и да е той. Може да ни потърсите и ако искате да направите проверка за реални километри на автомобила и пълен оглед преди покупка на кола

Техниката ни за професионална автодиагностика

Техниката ни за автодиагностика е професионална и е на марката Launch, Mercedes-benz(star-diagnostis, xentry, das,hht,) Techstream-Toyota, Volvo, Honda-HDS, Vag-com,Odis Vw,Seat,Scoda,, Kia, Hyundai, Bmw-inpa+Ista,Mini couper, Peugeout, Citroen-Planet+Lexia, Ford Scan,Opcom-Opel, Fiat multiecoScan+AlfaRomeo+Lancia, и още други диагностични апаратури. Те ни дават възможност да следим работата на колата в реално време и да записваме живите данни по време на движението и. Винаги сме използвали само най-модерните и актуални софтуерни решения, без значение от марката и модела на автомобила, буса, джипа, селскостопанската и строителна техника, камионите и мотоциклетите, по които работим..
Предлагаме за пръв път у нас пълна диагностика на всеки вид мобилна техника от различни типове, марки, модели и година на производството и.
Екипът ни е от опитни професионалисти, сертифициран, опитен и обучен от експерти на производителя на техниката по неговите стандарти.

Ето и на каква техника правим диагностика:

Диагностиката на бусове

Диагностиката на бусове е аналогична на автодиагностиката, но при нея има и някои допълнителни познания и техника. Това е така, защото в новите модели са използвани свръхмодерни дизелови двигатели, множество модули, различни датчици и фина електроника, поради което днес бусовете се диагностицират и по-често.

Диагностиката на джипове

Ние сме специалисти и в диагностиката на джипове, която също правим на място при клиента. Там специалистите ни прочитат всички модули и системи на конкретния джип, определят проблема и изтриват натрупаните в неговия компютър грешки.

Диагностиката на камиони

Ние правим на всички модели и марки камиони, производство след 1996 година. Правим пълна диагностика на системите, модулите и датчиците, и следим живите данни, както и цялостната работа на двигателите поотделно на всеки цилиндър, оборотите и въздуха.

Диагностиката на строителна и селскостопанска техника

Диагностицираме строителна и селскостопанска техника. Това е специфична процедура, тъй като тук различните компоненти, модули и екстри са по-специфични от тези на лек автомобил или камион. Заради това използваме специализирани системи и техника.

Диагностиката на мотоциклети

Работата с мотоциклетите също е доста сложна и се прави от скоро у нас.
Компютърна диагностика при моторите е специфично нещо което се прави сравнително от скоро в България. Тук основното е следенето на живите данни и работата на двигателя в движение.

Автодиагностиката се развива постоянно

Професионална автодиагностика у нас се прави от 90-те години насам, но тогава автомобилите са имали ограничени електронни компоненти и данни от компютъра. Постепенно обаче електрониката измества редица механични компоненти, затова и автодиагностиката се развива бързо.
Например, до 2000 година, производителите на коли използват различни накрайници за прочит на автомобилния компютър, което пък поражда проблеми, тъй като сервизите няма как да купят различни накрайници за всички марки автомобили.
Единният стандарт OBD и OBD2 е въведен след това и диагностиката на колите вече става съсстандартизиран кабел за прочитане. Ние работим именно по тази система, като дори можем да работим по автомобили, производство от 1990 година. Диагностиката на такива автомобили обаче не е достатъчно достоверна.
Хората ни търсят при натрупване на грешки в автомобила, най-често при проблем с горивните системи, проблеми с електричеството и електрониката, като тези с електрическите стъкла и огледала, запалването, педала на газта, прекъсване на двигателя, спирачни, навигационни или климатични системи.

Преглед на кола преди покупка

Преглед на кола преди покупка е услуга създадена за хора искащи да се сдобият с автомобил втора употреба и той да е в добро състояние. За целта ние имам специализиран екип от механици с дългогодишен опит в диагностицирането и техническа проверка на автомобил. Доверете се на опита!
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram