Автодиагностика

Преглед на кола предлага професионална компютърна диагностика на място при клиента в гр. София

Свържете се с нас бързо и лесно:

Може да използвате бутоните за директна връзка с нас чрез Телефон, Viber, Whatsapp, Messenger

Ето какво включва услугата

Предлаганата услуга диагностика на място при клиента се извършва с професионална техника и от високо квалифицирани специалисти.

Авто диагностика на автомобил

Автодиагностиката е важна процедура за всеки автомобил, без която той не може да функционира правилно, сигурно и дълго.
Екипът на preglednakola.com предлага услугата и при покупката на автомобил и като отделна услуга на своите клиенти в София и региона.
За целта наши специалисти идват на място при вас и благодарение на компютърна диагностика локализираме всички грешки по автомобила, по двигателя му и по електрическата му система.
Ние сме специалисти в тази област и имаме дългогодишен опит в автодиагностиката на автомобили. Извършваме качествена професионална диагностика на леки коли, ванове, бусове, джипове, мотоциклети и селскостопанска техника. Когато ни се обадете, моля посочете точния си адрес, уговорения за диагностиката час, моделът, марката и годината на производство на превозното средство. Уточнете и точно какъв е проблемът на вашия автомобил – дали е механичен или електронен, откога съществува и какви са предполагаемите причини за него.

Работим на място и ви пестим време, нерви и пари

С нашата услуга за компютърна диагностика на място, ние ще ви спестим много време, нерви и пари, както и нуждата да обикаляте сервизите в търсене на качествена услуга в тази сфера. Автодиагностиката на място при клиента е услугата, която е все по-търсена в нашия бранш, защото е бърза, надеждна и качествена. Специалистите от нашия екип ще дойдат до дома ви и ще изчистят грешките в системата на автомобила, а проблемът ви ще бъде надлежно диагностициран и отстранен. За целта е нужно единствено да ни потърсите през платформата preglednakola.com, след което да направим уговорка за оглед и диагностициране на колата ви в удобно за вас време. От ваша страна вие трябва да се постараете на тази дата колата ви да е с добре зареден акумулатор и с осигурен достъп до нея, а наш експерт ще дойде, за да ви помогне с проблема ви, какъвто и да е той. 

Техниката ни за професионална автодиагностика

Техниката ни за автодиагностика е професионална и е на марката Launch, Mercedes-benz(star-diagnostis, xentry, das,hht,) Techstream-Toyota, Volvo, Honda-HDS, Vag-com,Odis Vw,Seat,Scoda,, Kia, Hyundai, Bmw-inpa+Ista,Mini couper, Peugeout, Citroen-Planet+Lexia, Ford Scan,Opcom-Opel, Fiat multiecoScan+AlfaRomeo+Lancia, и още други диагностични апаратури. Те ни дават възможност да следим работата на колата в реално време и да записваме живите данни по време на движението и. Винаги сме използвали само най-модерните и актуални софтуерни решения, без значение от марката и модела на автомобила, буса, джипа, селскостопанската и строителна техника, камионите и мотоциклетите, по които работим..
Предлагаме за пръв път у нас пълна диагностика на всеки вид мобилна техника от различни типове, марки, модели и година на производството и.
Екипът ни е от опитни професионалисти, сертифициран, опитен и обучен от експерти на производителя на техниката по неговите стандарти.

Ето и на каква техника правим диагностика:

Преглед на кола преди покупка

Преглед на кола преди покупка е услуга създадена за хора искащи да се сдобият с автомобил втора употреба и той да е в добро състояние. За целта ние имам специализиран екип от механици с дългогодишен опит в диагностицирането и техническа проверка на автомобил. Доверете се на опита!
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram