Изкупуване на коли

Ние изкупуваме автомобили в движение в добро състояние след 2004г производство

Свържете се с нас бързо и лесно:

Може да използвате бутоните за директна връзка с нас чрез Телефон, Viber, Whatsapp, Messenger

Изкупуване на автомобили

Екипът на нашия сайт preglednakola.com изкупува всякакъв вид и марка автомобили в рамките на град София и района.

С квалифицираните услуги на нашите специалисти може да продадете автомобила си лесно, бързо и сигурно, при това ще получите максимално добра пазарна цена за вашата собственост при сделката

Единственото ни условие автомобилите, които ни предлагате за изкупуване, да са в изправност, в добро общо състояние и в движение, а производството им да е след 2003 година.

Екипът ни изкупува леки коли, ванове, джипове и бусове. Хората ни ще ви окажат пълно съдействие по време на сделката, включително с оформянето на документалната част и прехвърлянето при оторизиран нотариус.

От вас се иска само да ни потърсите и ние ще изпратим опитен член на нашия екип, който ще направи напълно безплатен оглед на превозното средство на място, след което ще ви направи безплатна оферта за него. Ако стигнем до споразумение за цената и по условията на самата сделка, заплащането става буквално веднага, при това при нас ще получите една от най-добрите цени не само за столицата, но и за цялата страна.

Факт е, че мнозина от нас карат морално остарели, амортизирани или претърпели пътен инцидент автомобили, от които искат да се отърват и да си потърсят нещо по-ново, удобно и модерно.

Други пък търсят по-луксозен или по-евтин вариант на досегашната си кола.

Има и хора, които се нуждаят от високо проходим джип поради естеството на работата или локацията си и за тях вече е е добре да карат малката си градска кола.

Не са малко и тези, които се местят в друг град или държава и се опитват своевременно да осребрят активите си, както и многодетни семейства, нуждаещи се от ван, който да замести сегашния си маломерен седан, който изведнъж вече не им е съвсем удобен.

За всичко това, както и за всичко останало, можете винаги да ни потърсите за помощ през специализираната ни интернет платформа preglednakola.com и да използвате богатия ни опит, знанията и уменията на сертифицираните ни специалисти в областта на покупко-продажбата на автомобили.

Съветът ни е, преди да пристъпите към сделката, да се погрижите да оформите коректно документалната част на автомобила си, така че всичко по нужните документи да бъде изрядно и актуално към съответната дата. Така автомобилът ви ще получи реална оценка за състоянието и цената си.

Погрижете се да подсигурите изрядни голям и малък талон, документ за платен пътен данък, винетка, документ за преминат Годишен технически преглед. Ако колата е със статут на  обща собственост, на сделката задължително се явяват всички собственици или се представят нотариално заверени пълномощни. Ако автомобилът, който продавате, а на фирма, важат същите изисквания, като при това се иска и лична карта на управителя на фирмата и фактура към фирмата за договорената цена.

Пазарът на коли втора ръка  у нас е силно развит от години и предоставя много възможности на хората, които си търсят такива автомобили, гонейки добро качество при ниски цени.

Не всеки може да си позволи да си купи често нов автомобил, но секънд хенд колите се радват на все по-голяма популярност сред хората, особено тези с по-скромни доходи или просто подтиснати финансово.

С наша помощ вие ще вземете добри пари за старата си кола и ще имате възможност да се сдобиете с по-нова, по-мощна или пък по-екологично чиста, според вашите собствени предпочитания и нужди.

През годините ние сме си изградили множество стабилни връзки с този специфичен сегмент на пазара, затова имаме и множество доволни лоялни клиенти, които продължават да ни търсят при всяка следваща подобна сделка.

В нашата работа винаги се стремим към бързина и качество на работата, към лоялност, прозрачност и взаимно доверие към клиента, към своевременното оформяне на сделките и към моменталното изплащане на договорените суми.

 

Преглед на кола преди покупка

Преглед на кола преди покупка е услуга създадена за хора искащи да се сдобият с автомобил втора употреба и той да е в добро състояние. За целта ние имам специализиран екип от механици с дългогодишен опит в диагностицирането и техническа проверка на автомобил. Доверете се на опита!
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram