май 22, 2021

Важно ли е да изберем правилната кола?

В днешни дни можем да си купим колкото коли искаме, откъдето искаме и когато си поискаме. Преди обаче не е било така и никой не се е притеснявал, че ще трябва да избере точната кола за него и семейството му. Най-важното тогава е било снабдяването с автомобил.

Сега обаче преди да си купим колата е хубаво да знаем какво искаме, защото след определено време може да не ни хареса избора и да се окажем без автомобил, който да ни върши полезна работа.

избор на кола

Сега направо на въпроса дали е важен правилният избор... ами разбира се, че е важен и то доста. Парите, които ще дадем за новата кола трябва да оправдаят очакванията по доста критерии. Някои от тях са полезност, сигурност и издръжливост на автомобила. За полезността е важно автомобила да ни върши работата, за която сме го купили- семеен ли ще бъде, градски ли ще бъде или просто работен автомобил, с който да се изхранваме.

сгреших ли с тази кола

Колкото до сигурността- тя е на първо място и трябва винаги да бъде търсена. Издръжливостта и качеството на автомобила са важни за джоба и доходите ни. Ако си купим автомобил, който се чупи лесно и трябва да даваме "луди" пари за поправката му, то по-добре да не го купуваме.

качествен автомобил

 

Автомобилът не е като чорапите- да се сменя на няколко месеца! Когато се купува автомобил, трябва да се мисли в перспектива. За това с какво може да ни помогне, но и с какво може да ни докара главоболие. Купете автомобила, който ще има повече плюсове, отколкото минуси след покупката.

Какви пари да отделим за автомобил?

Това е може би един от най-често задаваните въпроси от бъдещите купувачи на коли. Има обаче един проблем и той е, че на този въпрос няма правилен отговор. Парите, които ще заделите за автомобил трябва да са съобразени с много странични фактори.

колко да струва колата ни

Някои от тях са:
- какви са вашите месечни доходи;
- какви са възможностите ви за покупка на автомобил на лизинг;
- каква марка и какъв модел точно търсите да закупите;
- колко пари сте готови да заделите за този вид покупка;

Към кого да се обърнем за помощ при покупка?

Най-лесно е да отидем сами, но дали ще изберем точно този автомобил, който търсим е въпроса. Затова е добре да има някой с вас, който разбира от автомобили. Това може да бъде ваш приятел или роднина, човек работещ в автосервиз или пък специалист от компания за оглед на автомобил преди покупка.

компания за оглед на кола

Последният вариант е един от най-сигурните, които може да изберете. За него ще трябва да си заплатите определена цена, но поне ще знаете, че помощта е на топ ниво. Такъв специалист може да повикате много лесно. Само трябва да се обадите на такава компания и да кажете вашите изисквания. Компанията ще ви каже кога може да разполагате със специалист и съответно цената, която трябва да заплатите.

При нужда от превозване на ново закупен автомобил, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Преглед на кола преди покупка

Преглед на кола преди покупка е услуга създадена за хора искащи да се сдобият с автомобил втора употреба и той да е в добро състояние. За целта ние имам специализиран екип от механици с дългогодишен опит в диагностицирането и техническа проверка на автомобил. Доверете се на опита!
Контакти
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram